NIEUWS

Transitie Dialoog tijdens het Rotterdams eHealth Ontbijt

31/01/2023

Zelfredzaamheid in de zorg. Ligt dat bij de bevolking of bij de zorgprofessional? Tijdens de Transitie Dialoog na het Rotterdams eHealth Ontbijt ontdek je wat je zelf kunt doen om transities te versnellen.

Rotterdams eHealth Ontbijt met thema: Zelfredzaamheid & eHealth

Welke mooie eHealth voorbeelden op het gebied van zelfredzaamheid kunnen we in Rotterdam vinden? Denk aan het vereenvoudigen van communicatie met zorgverleners, het monitoren van de eigen gezondheid thuis of het ondersteunen van kwetsbare Rotterdammers met behulp van eSports of Virtual Reality. Wil jij meer weten over diverse eHealth voorbeelden in de stad Rotterdam of heb je zelf een mooi voorbeeld dat je graag onder de aandacht zou willen brengen (zet het op de ronde tafel!), kom dan naar het Rotterdamse eHealth Ontbijt. Na het ontbijt vinden de Transitie Dialogen plaats!

Transitiedenken

De Transitie Dialoog wordt georganiseerd door Transitie 010. De regionale beweging om gezondheid en zorg in Rotterdam Rijnmond toekomstbestendig te organiseren. Daarbij is transitiedenken essentieel. Dat houdt in dat je denkt buiten het huidige systeem. Leg de oplossing niet buiten jezelf neer, maar ga in jezelf op zoek naar een oplossing.

Transitie Dialoog

“Transities zijn veranderingen die ontstaan door menselijke creativiteit”, stelt hoogleraar sociaal-economische transities Derk Loorbach. Hoe kun jij als zorgprofessional je creativiteit inzetten om de transitie te maken? Ontdek het tijdens de Transitie Dialogen. Aanmelden via het Rotterdams eHealth ontbijt.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 16 februari 2023
Locatie: 9e verdieping, Rotterdam Science Tower
Tijd: 08:00 – 09:30 ontbijt gevolgd door transitie dialogen van 9:45 – 11.00 uur op dezelfde verdieping.
Aanmelden: via het Rotterdams eHealt Ontbijt