NIEUWS

Health Transformation Community

28/08/2023

In september gaat de tweede editie van de Health Transformation Community, de Health Transformation Community Green, in Nederland van start. Gericht op de transformatie naar een groene en gezonde leefomgeving. In dit programma wordt met experts van DRIFT gebouwd aan een gezamenlijk beeld én een gezamenlijke taal op transformatie.

Transitie 010 Health Transformation Academy

Transformatie naar een groene en gezonde leefomgeving

Bij de Health Transformation Community leer je als deelnemer over transformatie, en draag je zelf ook bij aan de transformatie naar een groene en gezonde leefomgeving. In het programma wordt er gewerkt aan de hand van drie leerlijnen: Transformatie, Samenwerken en Persoonlijk leiderschap. Daarbij wordt gericht op de 3 thema’s Duurzaamheid, Groene beweegrijke buurt en Natuur & zorg.

Voor wie?

Het volledige 6-maandentraject is bestemd voor jou als je al bezig bent met het werken aan een groene en gezonde leefomgeving, specifiek op duurzaamheid, groene beweegrijke buurt en/of natuur en zorg of een verantwoordelijkheid hebt om daar naartoe te werken. Het programma gaat op 14 september van start. Meer informatie over aanmelden en over Health Transformation Community via onderstaande button.